Anlık Bildirim

MacBook Pro GPU'sundaki sorun 3.Parti yazılımdan kaynaklı

Apple'ın geçtiğimiz ay tanıttığı yeni 13" ve 15"lik MacBook Pro'larında grafik birimine bağlı sorunlar rapor edilmişti. Sorunların kaynağı üçüncü parti bir yazılım olarak bulundu.
Apple'ın yeni 13" ve 15"  MacBook Pro modelleri fiyatları sebebiyle oldukça eleştirilse de grafik birimi, TouchBar gibi bazı parçalarda da sorunlar fark edilmesi hoş olmamıştı.

 Grafik İşlem Birimindeki sorunun kaynağı 3.parti uygulama

 Yeni MacBook Pro'lara ufak bir servet ödeyip alan kullanıcıların çeşitli sorunlar yaşaması internet aleminde yankı buluyor. Bunlardan kullanıcıyı en çok etkileyeni şüphesiz ki grafik birimine bağlı olanlar. Adobe Premier Pro, Apple Photos gibi programları kullanırken sorunlar yaşandığı rapor edilmişti.
 15"lik yeni MacBook Pro kullanıcılarından bazılarının iş yaparken ilginç sorunlar yaşadığı belirtiliyor. Özellikle AMD Radeon Pro 460 GPU'suna sahip cihazlarda yaşanan sorun Adobe uygulamalarının kullanımı sırasında sistemin ilginç hatalar vererek çökmesine sebep oluyor.
 Apple genel merkeziyle iletişime geçen Jan Becker adlı kullanıcıya ise Apple mühendisleri tarafından geri dönüş yapılmış ve sorun tekrarlanmaya çalışılmış ve ürünü incelemek  için erişime izin istenmiş.
Benzer sorunların AMD Radeon Pro 450 ve 455 modelleri ile donatılmış modellerde de yaşanması ufak bir servet ödeyen kullanıcıların beklediği bir şey değil elbette. Apple ve geliştiriciler bu konu üzerinde çalışmalarına başlamış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim