Anlık Bildirim

Motorola Xoom Aile Sürümü çocuklara hitap eden uygulamalarıyla satışa sunulacak


Dünyanın Android Honeycomb yüklü ilk tablet modeli olarak tanıtılan Motorola Xoom beklenen satış rakamlarını yaklayamayınca fiyatta indirime gitmişti. Firma şimdi de farklı vesiyonlarla Xoom modeline ilgi çekmeye çalışıyor.

10.1 inç 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik kırılmaya dayanıklı Corning Gorilla ekran, 1GHz hızında çalışan NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemci, Android 3.1 işletim sistemi, 1GB DDR2 RAM, 16GB/32GB kapasite, 3G, WiFi, Bluetooth, GPS, 720p kayıt/1080p oynatma desteği, görüntülü görüşme için 2MP ön, anı yakalamak için 5MP flaşlı arka kamera özelliklerine sahip Motorola Xoom'un eğitim ve eğlenceye yönelik Aile Sürümü modeli ABD'de bir elektronik mağazasında ortaya çıktı.

Xoom Aile Sürümü'nün farkı çocuklara yönelik bir eğitim ve eğlence yazılımları setini içinde barındırması. Setin tedarikçisi ise Zoodles platformu. Zoodles çocukların zeka ve becerilerini geliştirmeye yönelik ürettiği yazılımlarla tanınıyor. Xoom Aile Sürümü içerisinde bulunan yazılımın değeri 40$ civarında.

Xoom Aile Sürümü'nün ne zaman veya hangi fiyatla piyasaya çıkacağına dair resmi bir bilgi yok. Son yapılan indirimle Xoom modeli 299 pound / 400$ seviyesine kadar inmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim