Anlık Bildirim

NEC, AH-IPS panel yapısına sahip iki yeni ekran modelini duyurdu


Japonya merkezli elektronik üreticisi NEC, 24-inç boyuta ve AH-IPS panel yapısına sahip iki yeni ekran modelini duyurdu.
Tasarım ve fotoğraf uygulamaları hedef alınarak geliştirilmiş olan ekran modelleri, MultiSync P242W-BK ve P242W-BK-SV isimlerine sahipler. Teknik olarak 24-inç ekran boyutuna, LED arka aydınlatmalı AH-IPS panele, 16:10 en boy oranına, 350 cd/m2 parlaklık ve 1000:1 kontrast değeri yanında 1920x1200 piksel çözünürlüğe sahip olan modeller, sRGB renk gamutunun %99.6'sini karşılayabiliyorlar.
Üzerlerinde DisplayPort, DVI-D, HDMI, VGA ve USB portları yer alan ekran modelleri, pivot özellikleri sayesinde dikey konumda kullanılabiliyorlar ve yükseklikleri isteğe göre ayarlanabiliyor. Enerji tasarrufu konusunda da oldukça başarılı olan ekranlardan P242W-BK-SV modeli, P242W-BK modelinden beraberinde gelen NEC SpectraView II renk kalibrasyon sistemi ile ayrılıyor.
NEC tarafından geliştirilen ekranlardan MultiSync P242W-BK 749$, P242W-BK-SV modeli ise 999$ fiyat etiketine sahip olarak Mayıs ayı içerisinde satışa çıkıyor.
 
NEC, AH-IPS panel yapısına sahip iki yeni ekran modelini duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim