Anlık Bildirim

NVIDIA'nın TegraZone içerik mağazasına artık Windows RT platformundan da erişilebilecek


NVIDIA, yaklaşık iki yıl önce GeForce grafik birimine sahip Tegra çipsetlerden gücünü alan Android işletim sistemli mobil cihaz sahipleri için kullanıma sunduğu içerik mağazasını Microsoft'un ARM mimari desteğiyle gelen Windows RT platformu için resmen yayınladı. Geçen ay 6 milyon indirme barajını deviren TegraZone artık Tegra 3'lü Microsoft Surface gibi cihazlardan en yeni oyunlara kolayca erişebilmeyi mümkün kılacak. İlk incelemelerinde içerik bulmanın pek kolay olmadığı kanısına varılan Windows Store üzerinde fazla vakit kaybetmek istemeyen kullanıcılar artık bu özelleştirilmiş ürünlere TegraZone ile ulaşacak.
Microsoft'un basit bir yapıya sahip yeni kullanıcı arayüzünden faydalanılarak oluşturulan TegraZone, halihazırda Windows Store üzerinde listelenmekte olan Rocket Riot 3D, Judge Dredd vs Zombies, Pinball FX 2, Reckless Racing Ultimate, Riptide GP, Soulcraft, Space Ark, Sprinkle ve Vendetta Online dahil olmak üzere toplam 15 civarında Tegra optimizeli yapıma ev sahipliği yapıyor. Oyunların yanı sıra cihaz sahipleri için önemli yazı ve haberlere de ulaşılabilen içerik kataloğu, Windows Store'dan ücretsiz indirilebiliyor. TegraZone, Android platformu için mevcut ürünlerin Microsoft Windows RT işletim sistemine port edilmesiyle yakında daha geniş bir oyun yelpazesi sunacak. Bu hususta Unity oyun moturunu kullanan geliştiricilerin çok daha hızlı bir şekilde Windows sürümünü kullanıma hazır hale getirecekleri tahmin ediliyor. 
Resmi blogundan yaptığı açıklamada 100'ün üzerinde çalışanla dünyanın en büyük geliştirici ilişkileri takımlarından birine sahip olduklarının altını çizen NVIDIA, oyunların standart sürümlerinden farklı olarak yüksek çözünürlüklü karakter modellemeleri ve çevreler, su, duman, kıyafetler gibi ögelerde gerçekçi fizik efektleri, dinamik aydınlatma ve parçacık efektleriyle zenginleştirilen Tegra HD damgalı yapımların mobil cihazların konsol kalitesine ulaşmasına büyük katkı sağladığını dile getirdi. En yüksek performanslı ve en verimli donanımlara sahip olmasa da içerik desteği anlamında NVIDIA'nın ekran kartı sektöründen edindiği tecrübeyle yürüttüğü bu politikanın oyunseverleri tatmin etmeye yettiğine şahit olduk. Önümüzdeki yıl çok daha iddialı bir donanımla hayranalarının karşısına çıkacak olan firmanın yeni Tegra özelleştirmeli oyunlarda da iddiasını sürdüreceğinden şüphe edilmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim