Anlık Bildirim

Nomad 2400mAh gücünü cüzdana sığdırdı

Taşınabilir şarj istasyonları artık heryerde yanımızda olmak zorunda. Durum böyle olunca biraz estetik arayanlarımız da oluyor. Nomad bunun için bir çözüm geliştirmiş.

Akıllı telefonlarını sık kullanan kişiler için harici bir şarj istasyonu olmazsa olmazlar arasında. Bununla birlikte sürekli bir harici istasyonla gezmek de zaman zaman rahatsızlık verici olabiliyor. Üreticiler kılıf, çanta, cüzdan geleneksel aksesuarlara batarya entegre ederek bu durumu ortadan kaldırmaya çalışıyor ancak yine bazı dezavantajlar mevcut. 

Özellikle cüzdan içerisine entegre edilen bataryalar incelikten taviz vermemek adına oldukça güçsüz oluyor ve 1000mAh seviyesini geçemiyor. Nomad ise Ion Belt adını verdiği bataryalı cüzdanında yenilikçi bir tasarım kullanarak gücünü 2400mAh seviyesine çıkarmayı başarmış. 

Ion Belt piyasadaki benzer ürünlerin aksine bataryayı kanatlara değil cüzdanın katlama noktasına entegre etmiş. Silindir şeklindeki bu batarya hem güçlü hem de genel tasarımı çok fazla etkilemiyor. Ion Belt ile standart para cüzdanları yan yana getirildiğinde çok fazla bir fark göze çarpmıyor. Ağırlık ise batarya nedeniyle 162 gram oluyor. 

Nomad Ion Belt sadece iPhone ürünlerine destek veriyor. Lightning kablosu katlama kısmının içerisinde bulunuyor ve kolaylıkla çıkarılabiliyor. Batarya microUSB girişi ile şarj ediliyor. Cüzdan iPhone 6S modelini tam tur şarj edebilirken, iPhone 6S Plus modelini ise yüzde 85 civarında dolduruyor. Nomad Ion Belt aksesuarı 15 Kasım itibariyle 100$ üzerinden satışa sunulacak. Ön siparişlerde 20$ indirim söz konusu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3354 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nomad, nomad ion belt ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim