Anlık Bildirim

Nuance ve Intel ortaklığı, Ultrabook modelleri için Dragon Assistant Beta ses uygulamasını hazırlıyor


Mobil platformlarda büyük bir atılım yaptığına şahit olduğumuz sesli asistan uygulamaları, rotasını bu kez Ultrabook modellerine çevirdi. 

Intel Geliştirici Konferansı 2012'de konuşan David Perlmutter, Nuance firması ile yaptıkları işbirliği sonucu Ultrabook'lar için Dragon Assistant Beta sesli asistan yazılımını geliştirdiklerini duyurdu ve konferansta bir de ön gösterim sundu.

Dragon Assistant yazılımı Nuance firmasının çekirdek Dragon ses teknolojisini ve yenilikçi doğal dil anlama yeteneklerini kullanıyor. 

Hello Dragon şeklinde bir hitap yazılımı başlatmaya yetiyor. İçerik, bilgi veya alışveriş araması, müziklere erişim ve dinleme, mailleri yönetme, sosyal medya durumlarını güncelleme, ses komutlarıyla gerçekleşebiliyor. Go to sleep komutu ile de uygulama pasif hale geçirilebiliyor.

Intel ayrıca Perceptual Computing SDK 2013 beta sürümünü de yayınlayarak, Dragon ile uyumlu uygulamalar ve tecrübeler geliştirilmesinin de önünü açmayı hedefliyor.

Dragon Assistant Beta yazılımı yılın 4. çeyreğinde ilk olarak Dell XPS 13 Ultrabook modelinde görücüye çıkacak ve sonrasında farklı modellerde yerini almaya başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim