Anlık Bildirim

Opal kod adı HP'nin yeni 7 inçlik tableti mi?


Geçtiğimiz son bir kaç hafta HP TouchPad ile ilgili haberler gündemi meşgul etmişti. Resimler, videolar, ön siparişler gibi pek çok ayrıntı internette kendine yer buldu. Çoğumuz Touch Pad'in ilk kez ortaya çıktığında Topaz kod adını kullandığını unutmuşuzdur.
Ancak unutulan sadece kod adı değil. Topaz olarak tanıtıldığında TouchPad ile beraber daha küçük bir tablet modeli daha bulunuyordu. Opal şeklinde lanse edilen bu tablet hakkında o günden sonra hiç bir haber alınamadı.
Şimdi ise Opal kod adlı bu tablet HP'nin internet sitesindeki uygulamalara uyumlu cihazlar listesinde kendini tekrar gösterdi.
HP, uygulama kataloğundaki bazı listebaşı uygulamaları tanıtan bir sayfa yayınladı. Bu uygulamaların üzerine fare ile gelindiğinde küçük bir bilgi kutusu ekrana geliyor. Kutuda uygulamanın fiyatı, en düşük OS versiyonu, uygulama versiyonu ve uyumlu cihazlar listesi bulunuyor. Cihazların listesi ise şu şekilde:

Palm Topaz|Palm Roadrunner|Palm Pre|Palm Opal|Palm MantaRay
Topaz kod adı TouchPad'i temsil ediyor. Roadrunner, Pre 2'nin, MantaRay ise Pre3'ün kod adı. Geriye kalan Opal kod adının Eylül ayında piyasaya sürülecek 7 inçlik yeni bir TouchPad'e işaret ediyor olması ihtimali büyük çünkü HP geçtiğimiz hafta TouchPad7 adı ile birlikte birkaç tane farklı TouchPad markasını daha tescil ettirmişti. Palm ismi ise final sürümünde HP olarak değişiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim