Anlık Bildirim

Point of View su soğutmalı GeForce GTX 590 Beast modelini kullanıma sunuyor

Nvidia'nın ayrıcalıklı iş ortaklarından birisi olan Point of View, özel tasarımlı modeller üzerine yoğunlaşan iştiraki TGT ile hazırladığı su soğutmalı GeForce GTX 590 modelini kullanıma sunuyor. EVGA'nın GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper modeline rakip olarak hazırlanan yeni modele, 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF110 GPU'sunun çifti güç veriyor.

Aqaucomputer tarafından geliştirilen Aquagrafx isimli su soğutma bloğu ile desteklenen ekran kartının referans tasarımlı GeForce GTX 590 modelleri ile kıyaslandığında 30 dereceye kadar daha serin çalıştığı belirtiliyor. Grafik işlem birimleriyle birlikte bellek yongaları ve güç devrelerini de kapsayan bakır blok ile hız aşırtma tutkunlarına göz kırpan kart, fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarıyla geliyor.

Grafik işlem birimi 691MHz'de (EVGA'nın modeli 630MHz'de çalışıyor), paralel işlemcileri 1382MHz'de, bellekleri ise 3710MHz'de görev yapan ekran kartı, 2x 384-bit bellek veri yolu desteğine, 3GB GDDR5 bellek kapastiesine ve 1024x paralel işlem birimine sahip. SLI, 3DVision Surround, CUDA ve PhysX teknolojilerine destek sunan kartın yakında çıkması beklenirken fiyatı ise açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim