Anlık Bildirim

Ramos'dan Bay Trail işlemcili ve çift işletim sistemli tablet

Ramos'dan Bay Trail işlemcili ve çift işletim sistemli tablet

Ülkemizde de en çok araştırılan Çin menşeli tabletlerin başında gelen Ramos, gelecek yıl için bu kez Intel Bay Trail işlemcili ve çift işletim sistemli bir tablet modeli ile karşımıza çıkacak. Firma Intel Clover Trail+ işlemcili modellerini geçtiğimiz Eylül ayında duyurmuştu.

Ramos i10 Pro adındaki tablet modelinde 4 çekirdekli bir Bay-Trail işlemci yer alıyor. Modelin en dikkat çekici yönü ise Android ve Windows işletim sistemlerini birarada sunuyor olması. Cihaz iki işletim sistemi arasında hızlı bir geçiş sağlıyor.

Clover Trail+ işlemcili ve Full HD ekranlı Ramos i10 modeli tasarım açısından HTC One modeline oldukça benziyor ve bir ara bu modelin HTC'nin yeni tableti olacağına dair iddialar gündeme gelmişti. Ramos i10 Pro selefinden daha farklı bir tasarıma sahip olacak. 

Ramos i10 Pro modelinde bunun haricinde 1920x1200 piksel çözünürlük, 2GB RAM, 5MP çözünürlükte arka, 2MP çözünürlükte ön kamera şeklinde özellikler olacağı belirtiliyor. 

Ramos i10 Pro modelinin gelecek yıl başlarında tanıtılması bekleniyor. Ancak firma henüz i9 ve i10 modellerini yaygın kullanıma sunamadığı için i10 Pro modelinin piyasaya çıkmak için bir iki ay daha bekleyeceği tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1071 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim