Anlık Bildirim

Sadece göz hareketleri ile tablet bilgisayarların kontrol edilmesine imkan sağlayan cihaz: Tobii EyeMobile

Geçtiğimiz yıllarda dizüstü bilgisayar modelleri için çıkartılan göz ile kontrol aparatları, sistemlerin tam olarak bu amaç için uygun olmaması nedeniyle çok kullanışlı değildi. Tablet bilgisayarlar ile farklılaşan etkileşim sonrası konu hakkında birçok farklı çözümü yer alan Tobii firması tarafından geliştirilen EyeMobile, sadece göz hareketli ile kontrol noktasında farklı bir deneyim vaat ediyor.
Windows 8 işletim sistemine sahip tabletler (RT sürüm desteklenmiyor) ile uyumlu olarak çalışan ve USB üzerinden bağlantı kuran EyeMobile, özel yapısı sayesinde tablet bilgisayarları ayakta tutabiliyor ya da farklı noktalara montaj edilerek kullanılabiliyor. Beraberinde gelen uygulama ile ince ayarlar yapılabilen, özel optik sistemleriyle göz hareketlerini takip edebilen ve farklı bakma kombinasyonları ile tabletlerin kullanılmasını sağlayabilen sistem, herhangi bir nedenden dolayı ellerini kullanamayan kişiler, otomobil/ kamyon / otobüs konsolları üzerinde şoförler ya da diğer farklı iş dalları için kullanışlı bir yapı ortaya koyuyor. Ürün ayrıca tekerlekli sandalyeler üzerine de bağlanabiliyor.
Sunduğu kullanışlı yapıyla dikkat çeken Tobii EyeMobile, 4,250$ gibi oldukça yüksek fiyat etiketiyle firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim