Anlık Bildirim

Samsung'dan Android 4.0 ICS işletim sistemli akıllı telefon: Galaxy Reverb

Samsung'un Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemli bir başka akıllı telefonu SPH-M950 Galaxy Reverb'e ait olduğu öne sürülen detaylar Twitter kanalıyla internete sızdırıldı. İlk bakışta Galaxy Reverb ile Jasper arasındaki tasarım benzerliği dikkatlerden kaçmıyor. Öte yandan Galaxy Reverb'te üç adet, Jasper'da ise dört adet kapasitif menü tuşu bulunuyor.
Twitter'da verilen bilgilere göre Galaxy Reverb'e, 45 nm üretim teknolojisiyle geliştirilen, 1.4 GHz saat hızında çalışan tek çekirdekli Qualcomm MSM8655 Snapdragon S2 platformu, Adreno 205 grafik birimi ve 768 MB RAM güç verecek. 4.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana ve 4 GB ROM'a sahip akıllı telefonun ön yüzünde 1.3 megapiksel, arka yüzünde ise 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış durumda.
Samsung SPH-M950 Galaxy Reverb'ün ne zaman ve hangi fiyat aralığıyla satışa sunulacağı bilinmiyor. Akıllı telefonun Amerika'nın önemli operatörlerinden Sprint tarafından satılması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim