Anlık Bildirim

Sapphire yeni ekran kartı Radeon HD 6450 FleX'i uyurdu

Sapphire giriş seviyesindeki sistemlere ve medya bilgisayarlarına çoklu monitör desteği kazandıran düşük maliyetli yeni ekran kartını duyurdu. Radeon HD 6450 FleX olarak isimlendirilen ve düşük profilli baskılı devre kartı sayesinde kompakt bilgisayar kasalarında da kullanılabilen ekran kartı, üzerinde yer alan pasif soğutucu sayesinde sessiz çalışıyor.
AMD'nin 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Caicos grafik yongasından güç alan ekran kartı, 160x paralel işlem birimi, 8x doku ünitesi, 4 ROP birimi ve 64-bit bellek veri yolu desteği ile geliyor. Üzerinde 512MB DDR3 bellek bulunan DirectX 11 destekli ekran kartında grafik işlem birimi 625MHz, bellek yongaları ise 1600MHz'de görev yapıyor. 
Unified Video Decoder 3 teknolojisi ile yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma desteği sunan ekran kartı aynı zamanda Blu-ray 3D ve HD3D gibi teknolojileri de bünyesinde barındırıyor. Sapphire'in yeni ekran kartı için altı çizilmesi gereken en önemli detay, çoklu monitör kurulumları için esneklik sağlaması zira kart üzerinde iki DVI ve bir adet HDMI portu yer alırken, HDMI portu adaptör - kutu içerisinden çıkıyor -  yardımıyla DVI'a dönüştürülüp üç monitör kullanılabiliyor. 
Yakında piyasaya çıkması beklenen Sapphire HD 6450 FleX'in fiyatı ise açıklanmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14773 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim