Anlık Bildirim

Sensation ve Sensation XE için ICS ve Sense 3.6 güncellemesi Avrupa'da dağıtılmaya başlandı


HTC'nin geçen yıl ki amiral modellerinden Sensation ve Sensation XE kullanıcılarının büyük bir merakla bekledikleri Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi Avrupa'da dağıtılmaya başlandı.

Android 4.0 güncellemesi beraberinde Sense 3.6 arayüz sürümünü de getiriyor. Daha önce iddia edildiği gibi Sense 4 arayüzünün ICS güncellemesi ile birlikte önceki cihazlara da geleceği ihtimali kalmamış oldu. Sense 4 arayüzü ise şimdilik One serisine özgü olarak kalmaya devam edecek.

Güncellemenin ilk olarak Almanya'da başladığı rapor ediliyor. 297MB büyüklüğündeki güncelleme dosyası Alman kullanıcılara ulaşmaya başladı. HTC firması da resmi açıklamasında Almanya'da güncellemenin başladığını ve ilerleyen günlerde diğer Avrupa ülkelerine yayılacağını doğruladı. 

Diğer taraftan İskandinav ülkelerinde de güncellemeyi almaya başlayan kullanıcıların olduğu Xda forumlarında dile getiriliyor.

HTC firması Avrupalı kullanıcılara jest olarak ICS ve Sense 3.6 güncellemesinin pilot denemelerine bölgede başlayacağını ve geri bildirimler sonrasında global dağıtım için çalışmalar yapılacağını duyurmuştu. HTC'nin popüler diğer modellerinin de global olarak Mart ayı sonundan başlayarak ICS güncellemesi alması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4668 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim