Anlık Bildirim

Simmtronics'den 35$'dan başlayan fiyatlarla XPad tablet serisi


Google-Asus ortaklığında geliştirilen Nexus 7 modelinin piyasaya çıkmasıyla hareketlenen 200$ altı tablet segmentinde, aslında bir süredir pek çok irili ufaklı firma rekabet ediyor. Donanımdan ödün vererek ortalama 100$ civarında satılan tabletler büyük ilgi görüyor. 

Hintli Simmtornics firması Dubai'de bir etkinlikte XPad tablet serisini resmi olarak duyurdu. 35$ başlangıç fiyatına sahip seri kaliteden ziyade, fonksiyonelliğe önem veren tüketicileri hedefliyor.

Serinin tanıtılan modeli 7 inçlik bir ekrana sahip. 1GHz hızında çalışan Cortex A8 tabanlı bir işlemci, çoklu dokunmatik ekran, 4GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 1080p video oynatma, WiFi, Android 4.0 özellikleri sunan model 81$ seviyesinde ve Asya/Pasifik bölgesinde şimdiden 500 000 sipariş aldı.

Seride donanım özellikleri seçime bağlı ve bu şekilde 35$'a bir tablet oluşturabilmek mümkün. Bluetooth, telefon özelliği, ön/arka kamera, 3G bağlantısı, 7-8-9-9.7-10 inçlik ekran seçenekleri, kapasitif-rezistif panel şeklinde pek çok seçenek bulunuyor. Firma serinin standart donanıma sahip modellerini de piyasaya sürmeye devam edecek.

Örneğin 10 inçlik model gelecek ay üretime başlayacak ve önemli bir satış rakamı elde etmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim