Anlık Bildirim

Sıra tabanlı strateji dövüş oyunu AERENA - Clash of Champions iOS için indirmeye sunuldu

PC ve Android platformunun beğenilen sıra tabanlı strateji arena dövüşü oyunlarından AERENA - Clash of Champions, iOS platformu için de indirmeye sunuldu.

Oyun savaş ekibinizi kurarak gökyüzündeki yüzen arenalarda diğer oyunculara karşı zafer aradığınız bir hikayeye sahip. 50 farklı karakter arasından arena ekibinizi oluşturduktan sonra farklı ringlerde dünyanın dört bir yanından oyuncularla kapışmaya başlıyorsunuz. 

Oyun tamamen çoklu oyuncu ağırlıklı. Geminizi seçtiğiniz arenaya yanaştırdıktan sonra ekibinizi ızgara şeklinde bölünmüş alan dağıtıyorsunuz ve sonrasında dövüş başlıyor. Sıra tabanlı olduğu için silahlarınızı ve güçlendirmelerini buna göre seçmeli, hamlelerinizi de en etkili şekilde ayarlamalısınız. Karşı tarafın tüm ekibini dağıttığınızda ise zafer sizin oluyor.

Farklı bir tarz sunduğu için pek çok otorite tarafından övgüyle karşılanan AERENA - Clash of Champions, arena dövüşlerinden hoşlananlar için ideal.

Oyun ücretsiz olsa da oyun içi pek çok satın alma teklifi karşınıza çıkıyor. Ancak sağlam stratejilerle de satın almaya gerek duymadan arenalar arasında yolculuk edebiliyorsunuz. 

Sıra tabanlı strateji dövüş oyunu AERENA - Clash of Champions iOS için indirmeye sunuldu



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim