Anlık Bildirim

Sparkle, GeForce GTX 560 SE modelini duyurdu

Nvidia'nın ayrıcalıklı iş ortaklarından birisi olan Sparkle, orta segment için hazırladığı GeForce GTX 560 SE modelini duyurdu. Nvidia'nın rakibi AMD'nin Radeon HD 7700 serisine karşı orta segmentte model çeşitliliğini arttırmak için hazırladığı GeForce GTX 560 SE tabanlı ekran kartı, 192-bit bellek veri yolu desteği ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesi ile geliyor. 
Grafik işlem birimi 736MHz'de görev yapan ekran kartı ihtiyaç duyduğu gücü üzerinde yer alan iki adet 6pin konnektöründen alıyor. Sparkle'ın açıklamalarına göre yeni model, 3DMark 11  testinde GeForce GTX 550 Ti'dan %36 oranında daha hızlı, GeForce GTX 560'dan ise %20 daha yavaş. Yeni modelin watt başına performans değerlendirmesinde GeForce GTX 550 Ti'dan %42 daha iyi olduğunu belirten Sparkle, aynı zamanda GeForce GTX 560'dan çok daha sessiz çalıştığını ve %25 daha düşük fiyatlandırma ile sunulduğunu ifade ediyor.
DirectX 11 desteği sunan ve PhysX ile CUDA gibi Nvidia teknolojilerini üzerinde barındıran ekran kartı, görüntü aktarımı için iki adet DVI ve HDMI konnektörü ile geliyor. Sparkle  yeni kartın orta segmentte yüksek performans, düşük güç tüketimi ve düşük gürültü seviyesini bir arada sağladığını ve yeni modelini yakında satışa sunulacağını belirtti.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9065 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
geforce
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim