Anlık Bildirim

Sprint önümüzdeki ay içerisinde iPhone 5 sunmaya hazırlanıyor



Çıkış tarihi büyük merak konusu olan iPhone 5 için Apple cephesi ser verip sır vermezken Amerika'nın 3. büyük operatörü Sprint'e yakın kaynaklar, şirketin önümüzdeki ay içerisinde sınırsız data planıyla birlikte iPhone 5 sunacağını açıkladı.
Hatırlanacağı üzere daha önce de Wall Street Journal, Spirnt'in Ekim ayının ortalarına doğru iPhone 5 sunacağını belirtmişti. Gelen bilgilere göre iPhone 5 lansmanına büyük önem veren Sprint, bu nedenden ötürü uzun süredir 4G destekli yeni bir telefon pazara sunmadı. Şu anda 99$ seviyesinden sınırsız data planı sunan Sprint'in iPhone 5 için nasıl bir strateji benimseyeceği ve fiyatı ne düzeyde tutacağı ise cevabı en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor.
Sprint lansmanından yola çıkarak bir başka bilgiyi daha teyit etmek mümkün. iPhone 4'ün biri GSM diğeri ise CDMA ağına destek sunan iki farklı versiyonunu hazırlayan Apple, iPhone 5 ile birlikte muhtemelen birleşik yapıya geçiş yapacak ve melez özellikteki iletişim yongası ile birlikte her telefonunu hem GSM hem de CDMA ağlarıyla kullanıma hazır şekilde sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31098 kez okundu.
19 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim