Anlık Bildirim

Steve Ballmer: Surface, kullanıcıların aradıkları tablet

Steve Ballmer, Microsoft'un Windows 8'li tableti Surface'in tablet pazarındaki rekabete ve potansiyel müşterilere neler sunduğu konusunda konuştu.

Surface'in insanların gerçekten aradıkları tablet olduğunu belirten Ballmer'e, daha önce hiçbir üreticinin bunu sunmayı başaramadığını belirtti. İnsanların kullanmaktan zevk alacakları ve taktir edecekleri birinci sınıf bir tablet sunduklarını belirten Balmer, Surface'in fiyatlandırmasının oldukça yerinde olduğuna da değindi. İnsanların Surface'i hem iş hem de eğlence amaçlı kullanabileceklerini belirten Ballmer, Surface'in taviz vermiş bir cihaz olmadığına da belirtti. Balmer; Apple, Google ve Amazon'u hedef alarak tablet üreticilerinin bu denli kullanışlı bir ürün sunamadığını da dile getirdi.  

Surface ile PC'ye yeni bir yorum kattıklarını belirten CEO, Microsoft'un kendini artık cihaz ve hizmetler şirketi olarak tanımladığını da sözlerine ekledi. Windows 8'li Surface'in gerçekten de insanların aradığı tablet olup olmadığını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2543 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, steve ballmer ve
2 etiket daha microsoft surface
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim