Anlık Bildirim

ToneFone iPhone kılıf aksesuarı ile kaslarınızı geliştirin

ToneFone iPhone kılıf aksesuarı ile kaslarınızı geliştirin

Mobil cihazlar için üretilen aksesuarlar artık ciddi bir ekonomi haline gelmişken, tüketicinin ilgisini çekmek adına çok farklı fonksiyonlara sahip aksesuarlar da zaman zaman piyasaya sürülüyor. ToneFone bunlardan birisi. 

ToneFone kılıf aksesuarını aslında bir dumble'ın kılıf haline getirilmiş şekli olarak tanımlayabiliriz. İngiliz çeliğinden imal edilen aksesuar dayanıklı bir kauçuk kaplama kullanıyor. 

1kg ve 1.5kg şeklinde iki farklı versiyonu bulunan ToneFone, kullanıcıların iPhone cihazlarını kullanırken aynı zamanda kas gücünü ve dayanıklılığını da artırabileceği bir ortam sunuyor. Cihazını çok sık kullananların ise sağlam kol kaslarına sahip olacağı belirtiliyor.

ToneFone iddialarını bazı sağlık analizlerine dayanarak destekliyor. Analizlere göre pek çok temel hareketin kas gücünü ve dayanıklılığını artırdığı belirtiliyor. ToneFone aksesuarı ile bu sürece olumlu katkı sağlıyor. Aksesuar sadece antrenman yapmak için de kullanılabiliyor.

Ürün iPhone 5 ve iPhone 5S modelleri ile uyumlu. 1kg ağırlığındaki versiyonu 38$ iken, 1.5kg ağırlığındaki versiyon ise 42$ fiyat etiketine sahip.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7219 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim