Anlık Bildirim

PlayStation oyunlarını iOS'a getiren emülatör yakında yayınlanacak

iOS cihazlarda retro oyunları oynatan emülatörler hızla artıyor. Nintendo oyunlarına yoğunlaşan Delta'nın ardından PlayStation oyunlarını getireceği söylenen emülatör ortaya çıktı.
Provenance PlayStation emülatörü iOS App Store Tam Boyutta Gör
Apple, retro oyun emülatörlerinin App Store’da yayınlanmasına izin veren App Store yönergelerini hafiflettikten kısa bir süre sonra App Store’da birbiri ardına emülatör görmeye başladık. Yakında da PlayStation oyunlarını iPhone ve iPad’de oynatacak emülatör “Provenance” geliyor.

Provenance, AltStore ve başka App Store dışı platformlardan zaten indirilebilen oyun emülatörü. Şu anda App Store'da mevcut olan Delta’ya benzer şekilde, NES, SNES, Game Boy, Nintendo 64 ve DS gibi Nintendo’nun klasik konsollarının çoğunu oynatabiliyor. Ancak Atari, Sega ve PlayStation oyunlarıyla da çalışıyor.

İlk kez PlayStation oyunlarını iOS’ta doğrudan çalıştıracak emülatörün yakında yayınlanması bekleniyor. Apple, artık oyun emülatörlerine izin veriyor olsa da başka birçok kuralı olduğundan geliştiriciler App Store incelemesine sunmadan önce yeni kuralların araştırılması ve buna göre bazı iyileştirmelerin yapılması gerektiğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6527 kez okundu.
7 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
emülatör, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim