Anlık Bildirim

Türk Telekom: Motorola Xoom'un tamamını sattık

Android 3.0 işletim sistemini kullanan ilk tablet olarak Şubat ayında satışa sunulan Motorola Xoom, ülkemiz pazarına Türk Telekom tarafından getirilmiş ve Cem Yılmaz'ın oynadığı reklam filmiyle büyük yankı uyandırmıştı. "Doğa Dostu İletişim" konseptini geliştiren ve karbon salınımını düşürmek için önemli adım atamlar atan Türk Telekeom, bu konudaki çalışmalarını özel bir etkinlik ile basın mensuplarına anlattı.

Aynı toplantıda sohet etme şansı yakaladığımız Türk Telekom Genel Müdürü Gökhan Bozkurt, ilk etapta pazara sundukları 5000 civarında Xoom'un tamamını sattıklarını, yakında yeni bir parti daha getireceklerini belirtti. Tablet bilgisayarlar için daha fazla yatırım yapacaklarını söyleyen Bozkurt, her gün yeni bir üreticinin kapılarını çaldığını, isim vermemekle birlikte yakında farklı markaların tabletlerini de sunacaklarını söyledi.

Yürüttüğü reklam kampanyası ve yaygın bayi ağı ile Motorola'nın Türkiye'deki marka kimliğine ciddi katkı yapan Türk Telekom'da yetkililer, sadece cihazlar ile yetinmeyeceklerini ve içerik tarafına da yatırım yapacaklarını ifade etti. Aynı toplantıda Türk Telekom, başlattığı sürdürülebilir enerji dönüşümü programı sayesinde her yıl 5.400 hektarlık bir ormanın azaltacağı kadar karbon emisyonunu engelleyeceklerini açıkladı. 
Türk Telekom: Motorola Xoom'un tamamını sattık
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15756 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, motorola ve türk telekom
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim