Anlık Bildirim

Windows 8 entegre PDF okuyucusuna da sahip olacak

Kapalı kapılar ardında Windows 8 için yoğun bir çalışma içerisinde olan Microsoft, bazı kaynaklara göre çok sayıda yeni özellik ve agresif değişiklik üzerinde çalışıyor. Aynı zamanda ARM tabanlı sistemlerde çalışacak versiyonu da olacak yeni işletim sisteminde Microsoft'un, Modern Reader adı verilen entegre PDF okuyucusuna da yer vereceği bildiriliyor.

Supersite for Windows isimli site tarafından ortaya atılan ancak henüz Microsoft tarafından doğrulanmayan bu bilgi çerçevesinde yeni uygulamanın Windows Phone 7 platformunun paket uygulama sistemine benzeyen AppX isimli yeni bir paket uygulama modelini kullanacağı belirtilirken, AppX tabanlı programların PC'lerle birlikte akıllı telefon ve tabletlerde de kullanılabilecek.

Modern Reader uygulamasıyla kullanıcılar üçüncü parti PDF uygulamalarına ihtiyaç duymadan diledikleri PDF dökümanını görüntüleyebilecek, döküman üzerinde yakınlaştırma-uzaklaştırma, yan yana sayfa görüntüleme gibi temel işlemleri gerçekleştirebilecekler.

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
19973 kez okundu.
19 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, windows 8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim