Anlık Bildirim

Steam iki hafta içinde Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak

Steam'in teknik destek servisine göre, istemci 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Windows 7, 8 ve 8.1 üzerinde çalışmayı durduracak.                                
Steam iki hafta içinde Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak Tam Boyutta Gör
İstemcinin Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak olması, Steam'deki mağaza ve sosyal işlevlerin bir kısmına dayanan Google Chrome tarayıcısının bu sürümleri için desteğin sona ermesiyle açıklanıyor.

12 milyon oyunseveri etkileyecek

Bir başka neden ise Steam'in gelecekteki sürümleri için gerekli olan ve yalnızca Windows 10 ve daha yeni sürümlerde kullanılabilen özellikler ve güvenlik güncellemeleri olarak adlandırılıyor. Valve'ın yeni donanım istatistikleri, Steam kullanan tüm bilgisayarların yalnızca yüzde 1'inin Windows 10'dan daha düşük bir sürüm kullandığını ortaya koymuştu.

Steam iki hafta içinde Windows 7 ve 8 desteğini sonlandıracak Tam Boyutta Gör
Bu yüzde çok fazla görünmeyebilir, ancak Aralık 2023 itibariyle tahmini Steam kullanıcı sayısı 1,2 milyar - bu da yaklaşık 12 milyon kişinin oyunlara erişemeyeceği anlamına geliyor. Aynı zamanda PUBG'nin geliştiricileri de oyunun 1 Ocak 2024'ten itibaren Windows 7, 8 ve 8.1'de artık desteklenmeyeceğini duyurdu - ve sadece Steam'de değil, Epic Games ve Kakao dahil diğer platformlarda da.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim