Anlık Bildirim

Yeni nesil Renault Kangoo böyle görünebilir

Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen yeni Renault Kangoo'nun tasarımına ait olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı. Eğer iddia doğruysa, yeni nesil Kangoo bambaşka bir araç olacak gibi görünüyor

Yeni nesil Renault Kangoo böyle görünebilir Tam Boyutta Gör

Rakipleri bir bir yenilenen Renault Kangoo, pazardaki iddiasını sürdürebilmek için yeni jenerasyona geçiş yapmaya hazırlanıyor. Şimdiye dek yeni Renault Kangoo’nun kamuflajlı prototiplerini pek çok kez gördük. Fakat bugün internete sızan bu görsel sayesinde yeni Renault Kangoo’nun tasarımına ilk defa bakıyor olabiliriz.

Sızdırılan görsel düşük çözünürlükte olsa da yeni Renault Kangoo’nun tasarımını net bir şekilde ortaya koyuyor. Sarı tonlarında gövde rengi, daha büyük radyatör ızgarası, köşeli farlar ve sis farlarına ev sahipliği yapan sportif tampon burada karşımıza çıkan detaylardan. Bunun yanı sıra yeni Renault Kangoo’nun selefine kıyasla daha kutu gibi bir yapıya büründüğü, siyah ve gümüş renkte jantlara, gri renkte ayna kapakları ve tavan raylarına sahip olduğu görülüyor.

Yeni Renault Kangoo’nun teknik özellikleri hakkında henüz net bir bilgi yok. Fakat geçtiğimiz aylarda tanıtılan Kangoo Z.E. konsepti sayesinde yeni jenerasyonda da tamamen elektrikli bir versiyonun bulunacağını biliyoruz. Bunun yanı sıra dizel seçeneği de yeni nesil Kangoo’nun motor gamında yer almaya devam edecek. Buradaki seçenek büyük ihtimalle 1.5 dCi motorun güncellenmiş bir versiyonu olacak.

Karşımızdaki görsel Renault tarafından paylaşılmadığı için gerçek olup olmadığı henüz belli değil. Fakat tasarımın kamuflajlı prototiplerle aynı doğrultuda olması ve Kangoo Z.E. konseptinden esintiler taşıyor olması doğru olma ihtimalini güçlendiriyor. Yeni Renault Kangoo’nun yıl bitmeden resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22311 kez okundu.
23 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni renault kangoo, renault kangoo 2019 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim