Anlık Bildirim

Yeston özel tasarımlı Radeon HD 6990 modeli üzerinde çalışıyor

Çin merkezli ekran kartı üreticisi Yeston, AMD'nin en hızlı ekran kartı olan çift grafik işlemcili Radeon HD 6990 modelinin özel tasarımlı yeni bir versiyonunu hazırlıyor. Henüz erken tasarım aşamasında olduğu için detayları hakkında çok fazla bilgi paylaşılmayan yeni model, görüntüleri yayınlanan baskılı devre tasarımından anlaşıldığı kadarıyla, referans model ile kıyaslandığında 12 fazlı daha gelişmiş güç tasarımı ile donatılıyor.
Yine baskılı devre kartından anlaşıldığı üzere görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve iki adet Mini DisplayPort konnektörü ile sunulacak olan ekran kartı, standart modelde olduğu gibi iki adet PCI Express 8-pin güç konnektörü ile beslenecek. Yeston'a özgü bazı özelliklere de sahip olması beklenen ekran kartı, AMD'nin Cayman XT GPU'sundan güç alacak ve ayrıcad çok büyük ihtimalle fabrika çıkışı arttırılmış saat hızlarıyla kullanıma sunulacak.
Yeston'ın güncel ürün gamındaki diğer üst seviye ekran kartları gibi özelleştirilmiş soğutucu tasarımı ile gelmesi beklenen ekran kartına 4GB GDDR5 bellek eşlik edecek. Çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz net bir bilginin bulunmadığı yeni kartın, ilk olarak firmanın anavatanı olan Çin pazarında kullanıma sunulması beklenirken, diğer bölgelerde satılıp satılmayacağı ise henüz bilinmiyor.
Yeston özel tasarımlı Radeon HD 6990 modeli üzerinde çalışıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim