Anlık Bildirim

YouTube fenomeni PewDiePie bu akşam kanalını siliyor [Güncellendi]

YouTube’un sürekli değişen yayın politikalarına tepki göstererek 50 milyon aboneye ulaştığında kanalını kapatacağını söyleyen PewDiePie, Twitter mesajıyla akşam saatlerinde kanalı sileceğini açıkladı.
YouTube’un en ünlü isimlerinden Felix Kjelberg kısa süre önce yayınladığı bir video ile platformun içeriklerde yaptığı değişiklikleri sert bir dille eleştirmişti. Kendi videolarının en çok izlenen videolarda gösterilmediğini söyleyerek YouTube’u suçlayan ünlü yayıncı, diğer taraftan yaklaşık 50 milyon takipçiden sadece 2 milyonuna bildirim gittiğini ve kanala abone olmanın yanında "Bildirim al" butonuna da tıklamak gerektiğini ifade ederek takipçilerine de serzenişte bulunmuştu.
50 milyon aboneye sahip olduğunda YouTube kanalını sileceğini duyuran PewDiePie hedeflediği sayıya ulaştı. Twitter’dan paylaştığı video ile havai fişekle 50 milyon takipçiyi kutlayan Kjelberg, bugün akşam saatlerinde kanalını kapatacağını duyurdu.
Kullanıcılar ise 2016 yılında YouTube’dan 15 milyon dolar kazanan PewDiePie’ın bu hamlesinin büyük bir trol olabileceği ya da çok daha yüksek kazanç sağlayacağı yeni bir projeyle karşımıza çıkacağı görüşündeler. Bakalım Felix Kjelberg sözünün arkasında duracak mı…

GÜNCELLEME:

Kullanıcıların tahminleri doğrultusunda takipçilerini kandıran ve kendi tabiriyle şaka yapan Felix Kjelberg (PewDiePie), "Jack septiceye2" kullanıcı adına sahip yedek hesabını sildi. Böylelikle ufak kelime oyunlarıyla hem dünya basınında birçok habere konu oldu hem de dolaylı da olsa sözünü tuttu.
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10910 kez okundu.
46 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, pewdiepie ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim