Anlık Bildirim

Aerocool UV LED Fan İncelemesi

Aerocool UV LED Fan İncelemesi

Türkiye'de de bulabileceğiniz markalardan birisi olan Aerocool'un renkli fanları aynı zamanda fiyat olarakda ucuzlar. Benim sevdiğim özelliklerinden biriside çok parlak olmamaları ve homojen bir parlaklığa sahip olmaları, zira kimse gözünün kamaşmasını istemez değil mi ?

Fan 2000 dakika/devir ile bir çok kulağı rahatsız etmeyecek şekilde dönüyor. Tabii doğal olarak bu kadar yavaş dönen kasa fanlarından tek kullanmanız yerine çifter çifter kullanmanızda fayda var bu sayede hem daha şık hemde daha sessize aynı soğutma performansını yakalayabiliyorsunuz.

Aerocool fanların satış noktası için Gökbilişim'e müracaat edebilir veya onlar gelinceye kadar beklemek istemiyorsanız. Vantec UV Led fanları (@2950 dakika/devir, 10$) buradan, Antec'in UV Led fanını (@2600 dakika/devir, 8$) buradan, Powercooler UV Led fanları (@3000 dakika/devir, 10$) buradan alabilirsiniz. Unutmayın bu fanların düşük devirlileri makbuldür.

UV Led fanların diğerlerine göre farkı ise genelde şöyle oluyor. UV ışık kaynağı ile fanların plastiğininde şeffaf ve UV'ye duyarlı olması nedeniyle plastiğin kendisi parlıyor bu sayede çok daha homojen bir ışık kaynağı ve gözlere şenlik veriyor. Tabii böyle fanlar için tercihen tamamen şeffaf akrilik kasa (ki burdan alınabilir @145$) yada büyük pencereli kasalar ve karanlık ortamlar tavsiye edilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim