Anlık Bildirim

AeroCool'un yeni kasa panelleri Türkiye'de; GateWatch-II, CoolPanel3 ve Modern-V

2001 yılında kurulan ve hazırladığı kasa-soğutma çözümleriyle sektörün önemli oyuncularından biri olmayı başaran AeroCool, son dönemde kasa panelleri ve fan kontrolcüleriyle de sık sık gündeme geliyor. Firmanın bir süre önce ürün gamına eklediği GateWatch-II ve Modern-V isimli yeni kasa kontrolcüleri ve CoolPanel3 isimli çok fonksiyonlu kasa paneli ülkemizde de kullanıma sunuluyor.

AeroCool'un çift 5.25" sürücü yuvası kaplayan Gatewatch-II isimli fan kontrolcüsü yuvarlak ve arkadan aydınlatmalı büyük LCD ekranıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Daha kolay kullanım için iki farklı renk seçeneğine sahip büyüteçlere sahip olan kontrolcü üzerinden 4 fan ve bu fanların soğuttuğu CPU, VGA, Kasa ve HDD gibi donanımların takibini yapabilmek te mümkün.

Hem profesyonel hem de amatör kullanıcılara hitap eden panel ile ölçülen sıcaklık verilerine göre fan hızlarının otomatik veya elle ayarlanabilmesine olanak tanıyan AeroCool GateWatch-II üzerinde ayrıca kısa yol bağlantısı için 2x USB 2.0 portu ve kulaklık/mikrofon çıkışları yer alıyor. Siyah renkli tasarıma ve Mavi renkli aydınlatmaya sahip olan GateWatch-II, Türkiye'de 59$'lık etiket fiyatıyla satışa sunuluyor.

AeroCool'un yeni kasa panelleri Türkiye'de; GateWatch-II, CoolPanel3 ve Modern-V

AeroCool tarafından ülkemizde kullanıma sunulacak bir diğe akseuar ise tasarım olarak GateWatch-II kadar dikkat çekici olmasa da fonksiyonellik anlamda daha fazla genişleme olanağı sunan CoolPanel3 isimli yeni kontrol paneli. CoolPanel serisinin en yeni temsilcisi olan CoolPanel3, temel görevlerinden biri olan fan ve sıcaklık kontrollerinin yanı sıra 55 farklı bellek kartını okuyabiliyor ve ekstra bağlantı çıkışlarıyla geliyor.

USB 2.0, e-SATA,kulaklık ve mikrofon konnektörlerine sahip olan AeroCool CoolPanel3, bir adet 5.25 sürücü yuvasına kuruluyor. Sahip olduğu e-SATA portu ile anakart üzerindeki standart SATA çıkışlarından birinin harici olarak kullanılabilmesine olanak tanıyan panel, ayrıca 3 adet fanı okuyabiliyor ve 3 noktadan sıcaklık kontrolü yapabiliyor. AeroCool CoolPanel3 ülkemizde 45$'lık etiket fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

AeroCool'un kullanıma sunulan bir diğer yeni paneli ise Modern-V. Renkli büyük LCD ekranıyla dikkat çeken yeni panel şematik göstergeleriyle adeta uçaklarda kullanılan göstergeleri hatırlatıyor. Modern-V ile CPU, ekran kartı, sabitdisk ve sistem fanları gibi 4 fanı kontrol edebilmeniz mümkün. Kontrol altındaki fanlara ait bilgilerin şematik gösterimini yapan panel 3-pin'lik uzatma kablosu ile birlikte geliyor.

AeroCool Modern-V üzerinde alarm özelliği de bulunuyor. Tehlike yaratabilecek yüksek sıcaklık seviyelerine karşı programlanabilir alarm seviyeleri sayesinde takibi yapılan donanımlarından birinde sıcaklık çok fazla arttığında kullanıcılarına uyaran yeni panel kullanıcıları uyarabilmekte. AeroCool Modern-V, 55$'lık etiket fiyatı üzerinden Türkiye'de kullanıma sunuluyor.

Detaylı bilgi için tıklayabilisiniz!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim