Anlık Bildirim

Ali'nin Yeni Chipseti Özellikleri

Ali M1667 yeni AMD chipsetinin kodu. Bu chipset bu yılın sonuna doğru şu özellikleri destekleyerek piyasaya sürülecek. AGP8X, DDR333 ve daha hızlı bir Kuzey ve Güney köprülerini birbirine bağlayan AMD'nin "Hypertransport" adlı veri transfer teknolojisi.

Bunun öncesinde ise Pentium 4 için bir chipset çıkarmayı planlıyor bu xhipset hem PC-100/133 ve DDR-Sdram destekli olacak.

ALi özellikle Pentium 4 chipsetinden çok şey bekliyor bu chipsetin adı M1671. Özellikle hem SDR-Ram hem DDR-SDRAM destekli olması Via'nında telif haklarına takılması ALi'yi tek Intel dışında chipset üreticisi yapacak buda onu iyi bir kar ortamının içine düşürecek.

Ekran Kartı üreticisi olan ATi ise yine Pentium 4 için bir anakart chipseti üretme peşinde olduğunu biliyoruz bunu son çeyrekte sürmeyi planlıyor ancak Ati'nin ne gibi bir pazar kabulu göreceği ve entegre RADEON içeren chipsetinin kararlılığı ve üretim tarihinin sapmaması gibi faktörler onu ikinci kar sırasında bekleyen bir üretici yapıyor. Belkide ATi 2001 sonu 2002 yılı başını beklemek zorunda kalabilir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim