Anlık Bildirim

AMD ve Nvidia yöneticilerinin tartışması Twitter'a da yansıdı

AMD ve Nvidia yöneticilerinin tartışması Twitter'a da yansıdı

Batman: Arkham Asylum'da yaşanan AA sorunuyla ilgili olarak AMD ve Nvidia tartışması büyüyor. AMD'den Ian McNaughton bir süre önce Twitter hesabında, Nvidia'nın TWIMBP programı kapsamında gelşitirilen ve PhysX desteği ile dikkat çeken Batman: Arkham Asylum oyununda ATi Radeon serisi ekran kartları için AA engellemesi yapıldığını ve kullanıcıların Anti-Alisaing açamadığını belirtmişti.

Nvidia ise karşı açıklamasında bilinçli herhangi bir engelleme olmadığını, doğal AA desteği sunmayan Unreal Engine III motoru için Eidos ile yakın bir çalışma içerisine girerek GeForce ekran kartları için AA ve QA desteği kazandırdıklarını açıklamış, bu durumun bilinçli bir engelleme olarak gösterilmesinin yanlış olduğunu belirtmişti. Batman ile başlayan tartışmada taraflar arasındaki gerilim tırmanıyor, Nvidia'dan Igor Stanek ile AMD'den Ian Mcnaughton arasındaki "Twitter" çatışmasında gerginlik artıyor.

Igor Stanek (Ian McNaughthon'a atfen) "Twitter ortamında açık açık bağırmak yerine mesajımı dikkatli oku, biz çözüm için gerekli geliştirme kitini sağladık" derken, Ian McNaughton (Igor Stanek'e atfen) "kanıt göstermekte başarısız oldun, tüm argümanların temelsiz" ifadesini kullandı. Igor Stanek ve Ian McNaughton'ın Twitter hesaplarını eş zamanlı olarak takip ederek tartışmaya tanık olabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9088 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, amd
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim