Anlık Bildirim

Aopen'den HTPC tutkunları için yeni kasa; G326HT

Aopen'den HTPC tutkunları için yeni kasa; G326HT

Kısaca HTPC olarak tanımlanan ve oturma odalarımızı hedef alan çoklu ortam bilgisayarları donanım dünyasında yaşanan gelişmelere paralel olarak entegre grafik işlemcili 780G, 790GX ve GeForce 9300 gibi yonga setlerinin yagınlaşmasıyla kullanıcılara en azından güncel oyunların bir kısmını belli ayar seviyelerinde harici bir ekran kartına gereksinim duymadan oynayabilme şansını da sunabilmekte.

Pazarın büyümesi ve rekabeti artması üretici firmaları boyut ve fonksiyonelliğin yanı sıra tasarıma da yöneltiyor ki HTPC'ler çalışma masalarından ziyade doğrudan oturma odaların ve salonları hedef aldığı için pek çok kullanıcı için satın alma esnasındaki en önemli tercih önceliklerinden biri de tasarım oluyor.

Sektörün önemli isimlerinden Aopen de yeni HTPC kasası ile tasarım ve fonksiyonelliği buluşturmayı hedeflemiş. Yan kanallarıyla kaslı bir görünüme sahip olan G326HT kod adlı yeni kasa, 263 x 297 x 409mm boyutlarında ve 5.65 kg ağırlığında. Özellikle Micro-ATX anakartlar ile kullanılmak üzere hazırlanan HTPC kasası, 5.25" slotuna ek olarak biri harici diğer ikisi ise dahili 3x 3.25" slota sahip. 300/350/400/700 watt'lık güç kaynakları ile tercih edilebilen Aopen'in yeni kasası 120mm'lik fan ile serinletiliyor.

Aopen, G326HT üzerinde hava durumunu ve gelen mailleri gösteren ayrıca başta müzik olmak üzere çoklu ortam uygulamalarında da kullanılabilen özel bir LCD ekrana yer verirken, kontrol için kasanın kutu içeriğine uzaktan kumanda da ilave etmiş. Ön panelinde 2x USB 2.0 ve FireWire portlarıyla birlikte ses konnektörleri de bulunan HTPC kasanın önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Aopen'den HTPC tutkunları için yeni kasa; G326HT

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim