Anlık Bildirim

Apple Haritalar, Koronavirüs testi yapılan merkezlerin yerini gösterecek

Daha önce içerisinde Koronavirüs'le ilgili çeşitli içeriklerin bulunduğu COVID-19 web sitesini yayına açan Apple, şimdi de COVID-19 testi yapan merkezlerin konumunu haritalar uygulamasında gösterecek.

Apple Haritalar, Koronavirüs testi yapılan merkezlerin yerini gösterecek Tam Boyutta Gör

Daha önce içerisinde Koronavirüs'le ilgili çeşitli içeriklerin bulunduğu ve kullanıcılara çeşitli sorular yönelterek, COVID-19 testi yaptırmalarına gerek olup olmadığını saptayan COVID-19 web sitesini yayına açan Apple'ın Koronavirüs'le mücadeleye karşı yeni hamlesi, COVID-19 testi yapan kuruluşların adreslerini haritalar uygulamasından göstermek oldu. 

Koronavirüs testi yapan sağlık kuruluşları haritalarda listelenecek

Cupertinolu teknoloji devi, sağlık kuruluşlarının ve işletmelerin COVID-19 test merkezi olarak kayıt olmaları için bir portal başlattı. Başvuruları buradaki sayfadan alan Apple; test merkezi olmak için başvuruda bulunan kuruluşları inceleyip onay verdikten sonra, test yerleri haritada kırmızı tıbbi glif simgesi ve özel bir "COVID-19 Test Sitesi" kartı ile görünecek. 

Bu kartta ilgili sağlık hizmeti sağlacısının adı, türü(laboratuvar, hastane vb.), adresi, telefon numarası, web sitesi vb. olmak üzere çeşitli bilgiler yer alacak. Uluslararası olduğu tahmin edilen bu özelliğin, ABD sınırlarını aşıp aşmayacağı belirsizliğini koruyor.

Apple Maps Apple Maps Apple Maps Apple Maps Navigation Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim