Anlık Bildirim

Apple Watch Series 7, kan basıncı sensörü ile beraber beklenenden daha geç çıkacak

Çıkışı merakla beklenen Apple Watch Series 7'nin üretim sıkıntıları yaşadığı bildiriliyor. Yeni saat, değişen kasası ve kan basıncı sensörü ile beraber beklenenden daha geç çıkış yapacak.

Apple Watch 7, beklenenden daha geç çıkacak Tam Boyutta Gör

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Apple Watch Series 7 akıllı saatinin bu ay duyurulması bekleniyordu. Yeni gelen bilgilere göre kan basıncı sensörü ve kasa değişiminin, üretimi zorlaştırdığı ortaya çıkarken yeni saatin üretimi durduruldu ve seri üretimin bu ayın sonlarına ertelendiği bildirildi.

Gereksinimleri karşılamıyor

Apple Watch Series 7'nin deneme üretimi başlamıştı ancak yeni kasanın Cupertino’nun gereksinimleri düşünüldüğünde yapılmasının zor olduğu kanıtlandı. Yeni cihazın iç bileşenlerinin birleştirilmesi ve tamamlanmasının yanı sıra su geçirmezlik ve kan basıncı özellikleri sebebiyle önceki nesillere göre üretimi daha uzun sürüyor.

Paylaşılan raporda kötü bir haber daha bulunuyor, yeni saatin özellikleri arasında yer alması beklenen kan şekeri ve vücut sıcaklığı sensörlerinin, gelecekte çıkacak Apple Watch modelleri ile geleceği ortaya çıktı. Apple yeni saatin sıkıcı bir tasarımdan daha fazlasını içereceğini söylerken Apple Watch Series 7, kan basıncı sensörü geliştirmesi ve yenilenmiş bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim