Anlık Bildirim

Avrasya'nın En Büyük Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı Başlıyor: CeBIT Bilişim Eurasia

"İstanbul'u Avrasya'nın teknoloji başkenti yapan dev organizasyon CeBIT Bilişim Eurasia, bir yanıyla teknoloji platformu, diğer yanı ile çok önemli uluslararası bir pazarın temsilcisi.


Dünyanın lider bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CeBIT'in ikinci ayağı, diğer bir deyişle uluslararası zincirin Avrasya halkası CeBIT Bilişim Eurasia, hedef kitlenize ulaşabileceğiniz en doğru ticari platform. 2002 yılında 55 ülkeden 162,315 ziyaretçiyi ve 12 ülkeden 865 katılımcı şirketi ağırlayan etkinlik, iş ilişkilerini geliştirmek isteyen ve yeni pazarlar arayan kitleleri buluşturuyor.

Bilgi ve iletişim pazarının her alanından gelen profesyoneller, Avrasya'nın iş platformu CeBIT Bilişim Eurasia'da biraraya geliyor. Geleceğe yönelik bir çok iş bağlantısı ve ortaklıklar bu fuarda gerçekleşiyor. CeBIT Bilişim Eurasia rekabet analizi ve ürün/hizmet/fiyat/kanal ve servis ağı gibi bir çok konuda karşılaştırma yapmayı sağlayan en büyük ve en doğru platform.

Yenilenen sitemizde ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi daha kolay ve daha hızlı bulabileceksiniz. İleride eklenecek olan yeni özellikler ile size eksiksiz bir CeBIT Bilişim Eurasia deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz...

Dünyada ilk kez kullanılan infoStrip teknolojisiyle Avrasya’nın en büyük Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı CeBIT Bilişim Eurasia’daki tüm gelişmeler JAVA destekli tüm cep telefonlarından takip edilebilecek."

NOT: Anadolu yakasından 3, Avrupa yakasından ise 2 TAM bilet karşılığı yolcu taşınacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim