Anlık Bildirim

Eğitim Bakanı Selçuk okulların ne zaman açılabileceğini söyledi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dün yaptığı açıklamada Eylül ayında okulların açılabileceğini söyledi. Yeni varyantların etkileri öngörülemediği için hala net bir karar yok.

Bakan Ziya Selçuk okulların açılışı için tarih verdi Tam Boyutta Gör

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulları ne zaman açmayı planladıklarını söyledi. Bakan Selçuk şu anda tereddütsüz bir şekilde Eylül ayında okulları açmayı planladıklarını söyledi. Bunun yanında Selçuk net tarih olarak da öngörülen okullara gelme tarihini öğretmenler için 31 Ağustos, öğrenciler için de 6 Eylül olarak planladıklarını söyledi. 

Bununla birlikte Bakan Selçuk aşılamada muazzam bir aşama kaydedildiğini ve eğer yeni varyasyonlardan yana bir sorun yaşamadıkları takdirde bu tarihlere riayet edeceklerini ve önümüzdeki hazırlık sürecini de doğru bir şekilde yönetebileceklerini açıkladı. 

Bilindiği üzere şu an aşılamada ilerleme kaydeden birçok ülke yüz yüze eğitime dönmeyi planlıyor. Ancak aynı ülkelerde Delta varyantı da ciddi hasarlar vermeye başladı. Aşılama ne kadar iyi gitse de henüz birkaç ay sonrasını net olarak öngörebilen ülke yok. Bu açıdan da kötü senaryolara açık olmakta da fayda var. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim