Anlık Bildirim

Volvo, Beşiktaş'ın premium otomotiv partneri oldu

Volvo Car Turkey ve Beşiktaş JK arasında premium otomotiv partnerliği anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma, Vodafone Park'ta düzenlenen imza töreniyle duyuruldu.

beşiktaş volvo partnerlik
 

Beşiktaş JK ve Volvo Car Turkey arasında premium partnerlik anlaşması imzalandı. İkili arasında gerçekleştirilen bu yeni işbirliği, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Volvo Car Turkey Genel Müdürü Sabri Sözen’in katılımlarıyla Vodafone Park’ta gerçekleşen imza töreniyle duyuruldu.

2019 sezonuna kadar geçerli 

Volvo gibi dünyanın önde gelen otomobil markalarından biriyle böyle bir anlaşmaya vardıklarından dolayı mutlu olduklarını ve Volvo Car Turkey’in katkılarıyla önemli işler başaracağını belirten Fikret Orman, yapılan anlaşmanın bugünden itibaren 2019 sezonuna kadar geçerli olduğu açıklamasında bulundu.

Volvo Car Turkey Genel Müdürü Sabri Sözen ise, “Volvo’da yaptığımız herşey önce insanla başlıyor. Bu nedenle insanların hayatlarını daha kolay, daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek; tasarımda yeni fikirleri hayata geçirmekten, farklı iş birliklerimize kadar her alanda bizim için önem taşıyor.” açıklamasında bulundu. Sözen ayrıca Beşiktaş JK ile aynı yolda yürümenin de bu felsefenin bir parçası olduğunu ve ikili arasındaki birlikteliğin uzun yıllar sürmesini dilediğini dile getirdi.

Yapılan anlaşmanın kapsamı 

Beşiktaş JK ve Volvo Car Turkey arasında imzalanan Premium partnerlik anlaşması kapsamında Volvo, Beşiktaş JK için Volvo modellerini kullanıma sunacak. Buna karşılık Vodafone Park’taki 1903 Tribünü’nün adı artık “Volvo 1903 Tribünü“, 1903 Lounge’ın ise “Volvo 1903 Lounge” olacak. Ayrıca, Volvo’nun yeni modelleri Vodafone Park’taki özel alanlarda sergilenecek. Anlaşmaya göre Volvo Car Turkey’in sadakat programı Volvo Car Prime ile Vodafone Park’ta kullanıcılarına özel fırsatlar da sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3530 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
beşiktaş jk, volvo car turkey ve beşiktaş ve volvo anlaşma
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim