Kırmızı ekibin yıllar sonra üst segmente konumlandıracağı Big Navi performans beklentisi itibariyle önem arz ediyor. Görünüşe göre kart tek model olarak karşımıza çıkmayacak.
Big Navi'nin bellek kapasitesi seçenekleri
Daha önce RX 5600 XT’nin detaylarını doğru aktaran kaynağa göre AMD Big Navi’yi 16 vfe 12 GB olmak üzere 2 seçenek halinde sunacak. 16 GB’lık GDDR6 bellekle gelecek kartta 256 veya 512 bitlik bellek veriyolu üzerinde duruluyor.
512 bit ihtimali düşük olsa da bu durumda Samsung’un 18 Gbps’lik bellekleriyle bu 1.15 TB/s’lık bant genişliğine tekabül ederken 256 bit tercih edilmesi durumunda 576 GB/s bant genişliğine erişilecektir.
Diğer taraftan 12 GB bellek kapasiteli seçenekte ise 192 veya 384 bit bellek veriyolundan bahsediliyor. Son olarak TSMC’nin N7+ sürecinden geçecek Navi21 GPU’sunu kalbinde barındıracak Big Navi’nin bu yıl sonuna doğru raflardaki yerini alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.