Anlık Bildirim

Bowers & Wilkins ilk tam kablosuz kulaklarını duyurdu

Bowers & Wilkins PI7 modeli kutusunda yer alan 3.5mm giriş ile kablosuz olarak sesi kulaklıklara aktarabilen ilginç bir özelliğe sahip. Bowers & Wilkins PI5 ise rekabet amaçlı geliştirilmiş.

Bowers & Wilkins ilk tam kablosuz kulaklarını duyurdu Tam Boyutta Gör

Ses dünyasının üst seviye isimlerinden Bowers & Wilkins de tam kablosuz kulaklık trendine adım attı. Bir model genel rekabete katılmayı amaçlarken diğer model ise cebi biraz daha dolgun olanlara hitap ediyor.

Bowers & Wilkins PI7 özellikleri ve fiyatı

Bowers & Wilkins PI7 özelleştirilmiş 9.2mm sürücü ve armatür tweeter’dan oluşan bir dizilime sahip. Dizilim bir güçlendirici ile destekleniyor. Bu sistem 24-bit yüksek kalitede ses sunarken aptX Adaptive sayesinde düşük aktarımlarda dahi kaliteyi koruyabiliyor. 3 mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapılıyor.

Kulaklığın ilginç tarafı ise kutusu. 3.5mm girişi olan kutu aptX Low Latency üzerinden kablosuz olarak kulaklıklara ses gönderebiliyor. Yani kutu bir kablosuz ses iletim adaptörü olarak da kullanılabiliyor.

Kablosuz kulaklık 4 saate kadar kullanım süresi sunarken kablosuz şarjlı kılıf ise ekstra 16 saat daha ekliyor. Bowers & Wilkins PI7 modeli 400 Avro gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile satışa çıkıyor.

Bowers & Wilkins ilk tam kablosuz kulaklarını duyurdu Tam Boyutta Gör

Bowers & Wilkins PI5 özellikleri ve fiyatı

Bowers & Wilkins PI5 ise tek bir 9.2mm sürücü barındırıyor. Yine kutusunda 3.5mm jak girişi mevcut değil. Ayrıca iki mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapılıyor. Bowers & Wilkins PI5 için 200 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim