Anlık Bildirim

Telefona dönüşen akıllı saat: Shell

Kolunuzdaki akıllı saatin aynı zamanda akıllı telefon özellikleri taşımasını da istiyorsanız, Shell girişiminin geliştirdiği proje tam da size hitap ediyor demektir.

Son dönemde giyilebilir cihaz pazarında bir durgunluğun olduğu gerçek ve pazarın yeni fikirlere ihtiyacı var. Shell Wearables girişimi yeni projeleri ile önemli bir eksiği gidermeye odaklanıyor.

Girişimin projesi akıllı saatleri bir akıllı telefon haline dönüştürmeyi amaçlıyor. Biraz fütüristik bir fikre yönelen girişim oldukça da ilgi çekici bir proje ortaya koymuş. Ayrıca batarya konusunda da ilginç bir yenilik var.

Shell Signature Model özellikleri

Signature Model adındaki model prototip görüntülere bakacak olursak oldukça büyük bir akıllı saat. Bu saat kayışındaki yuvasından çıkabiliyor. Üzerine bastırdığınızda ise iki kenarından eklentileri çıkıyor ve bir telefon haline geliyor.

Bu eklentilerde bir kamera, mikrofon ve hoparlör yer alıyor. Saati kulağınıza götürerek konuşma yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu eklentilere hızlı bir şekilde sürekli bastırırsanız mini jeneratör ile belirli bir seviyeye kadar saati şarj edebiliyorsunuz.

Android tabanlı olan saat 120 saat bekleme, 8 saat müzik, 4 saat video veya 5 saat internet gezintisi imkanı sunuyor. Kamera ise 12MP çözünürlüğünde ve 360 derece dönebiliyor. Dokunmatik ekranında pek çok uygulama çalıştırabiliyorsunuz.

Diğer taraftan eğer bir akıllı saatiniz varsa Bluetooth veya WiFi üzerinden bağlanarak belirli özelliklerini kullanmanızı sağlayan bir yuva aksesuarı da geliştirilmiş.

4G, GPS, Bluetooth, WiFi özellikleri olan akıllı saat Commando versiyonunda bir radyo telsiz özelliği de sunuyor. Indiegogo üzerinde ay sonunda destek aramaya başlayacak saatin standart versiyonu için 250$, dayanıklılık odaklı Commando versiyonu için ise 400$ bağış talep edilecek.

Hem akıllı saat hem de telefon özellikleri isteyenler için Shell ilginç bir alternatif olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte bir akıllı saati sürekli kullanım için tasarlamak kullanım süresini çok kısaltıyor. Mini jeneratör buna çare olur mu bilinmez.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim