Anlık Bildirim

Üç kameralı ikinci telefon da Çin’den geliyor

Bu yılın dikkat çekici trendlerinden olması beklenen 3 kamera kombinasyonu ikinci kez karşımıza çıktı. Çinli Vkworld K1 akıllı telefonu 3 arka kameraya sahip.

Huawei’nin P20 Pro ile sektöre ilk kez sunduğu üç kamera kombinasyonu ikinci kez karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Vkworld K1 akıllı telefonu üçlü arka kamera ile dikkatleri üzerine çekecek.

Vkworld K1 özellikleri

Ay sonunda piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonda 5.2 inçlik Full HD ekran yer alıyor. 18:9 görüntü oranı veya çentik gibi son moda trendlere katılmayan telefonun bu nedenle alt üst çerçeveleri biraz kalın tutulmuş. Parmak izi okuyucu ise Home tuşuna entegre.

4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi sunan telefonda 4000mAh gibi boyutuna göre oldukça kapasiteli bir batarya yer alıyor. Kablosuz şarj için metal çerçeve ve cam kaplama tasarımı tercih edilmiş.

Piyasadaki rakiplerine göre oldukça küçük sayılabilecek olan Vkworld K1 modelinin üç kamerası hangi işlevleri yerine getiriyor belli değil ancak muhtemelen renkli-monokrom-telefoto veya renkli-geniş açı-telefoto şeklinde bir dizilim olabilir zira lens çerçeveleri 3 farklı renkte.

Android 8.1 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan modelin işlemcisi bilinmiyor. Ay sonunda teknik detaylar ve telefonun satış fiyatı belli olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim