Bellek ve depolama çözümleri üreticisi OCZ, Computex 2009 fuarında üzerinde çalıştığı yeni SSD modellerini de gösterdi. Şimdiye kadar daha çok 2.5-inç SSD'lere yoğunlaşan OCZ, Colossus kod adını taşıyan 3.5-inç SSD modellerini de pazara sunmayı planlıyor. 500GB ve 1TB gibi yüksek kapasite seçeneklerine sahip olacağı belirtilen seri dahilindeki SSD'lerin SATA-II ara birimini destekleyeceği ayrıca çift Indilinx Barefoot kontrolcüsü ve bir JMicron RAID yongasıyla donatılacakları belirtiliyor.
Veri transfer hızlarının Vertex serisi SSD modellerinden biraz daha düşük olacağı ve 200MB/sn okuma ile 160MB/sn yazma hızlarının destekleneceği belirtilen Colossus kod adlı 3.5-inç SSD'lerin önümüzdeki aylarda pazara sunulması bekleniyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


bedava bitcoin kazandıran site https://limercoin.com/?ref=u34nghdc
Bize de tebrik etmek düşer.Bravo
20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.