Anlık Bildirim

Corsair rekabetçi SABRE RGB PRO WIRELESS faresini duyurdu

Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS yüksek hassasiyetli optik sensörünün yanı sıra 1ms altında aktarım yapabilen yenilikçi kablosuz teknolojisi ile de öne çıkıyor.

Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Oyuncu dünyasının önemli isimlerinden Corsair, özellikle eSpor organizasyonlarını hedefleyen yeni bir fare duyurdu. SABRE RGB PRO WIRELESS profesyonel eSpor oyuncularıyla birlikte geliştirildi. 

Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS özellikleri ve fiyatı

Corsair MARKSMAN optik sensörünü kullanan SABRE RGB PRO WIRELESS kablosuz fare modeli 26000 DPI ile firmanın en hassas faresi olmayı başarıyor. Atanmış tuşu ile 5 farklı DPI ayarı arasında gezinebiliyorsunuz. 

Ana tuşlarda Corsair QUICKSTRIKE anahtarlarını kullanan fare girdilerin anlık olarak sisteme aktarılmasını sağlıyor. Corsair SLIPSTREAM WIRELESS teknolojisi ise 1ms altında veri aktarım hızları ile geleneksel farelerin 2 katı kadar hızlı olabiliyor. 

Corsair ICUE yazılımı ile RGB aydınlatmasını kontrol ettiğiniz fare 79g ağırlığında ve tek şarjda 90 saate kadar kulllanılabiliyor. Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS için 110$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim