Anlık Bildirim

Dijital Radyolar Cebinize Girecek

Bu aslında yine üzücü bir gerçek Dijital Radyo yayınlarının yapıldığı yerlerde geçerli. Yani ülkemizin dışında. Yinede bu çılgınlığa duyarsız kalmak imkansız. Zira Dijital radyolar daha iyi ses kalitesi sunuyorlar ve asla cızırtı olmuyor. Hava üzerinden yayın yaptıklarından her yerden ulaşılabiliyor, herhangi bir üyelik gerektirmiyor.

Aynı günümüzün analog radyoları gibi çalışıyorlar tabii dijital olmanın avantajlarını kullanıyorlar. Tabii analog radyolar gibi frekanslara dayanmıyorlar seçenek olarak gözüküp seçebiliyorsunuz. Günümüzde tek kötü yanları dijital veriyi güçlü işlemciler ile işledikleri için çok enerji harcamaları ve bu yüzden daha el radyosu haline gelmemeleri idi. Cebit'te yeni duyurulan yeni işlemci ile 15 saat iki AAA pil ile dayanabilecek el radyosuda yapmak imkanı doğdu.

Dijital rafyo hakkında bahsetmek gerekirse şu anda İngiltere'de 12 radyo istasyonu mevcut bunlar yıl sonuna kadar 200'ün üstünde olacak. İngiltere'nin %85'i şu anda dijital yayın bölgesi içinde. Şu anda Dijital radyolar sesin dışında yazıda gösterebiliyorlar ileride resim gösterme, kaydetme sonra tekrar dinleme yada istek üzerine dinleme gibi özelliklerede aynen Djital TV'lerde olduğu gibi sahip olacaklar.

En popüler olduğu dal ise şu anda tabii araba müzik sistemleri. Blaupunkt, Sony, Pioneer, Grundig, Clarion, Panasonic, Jvc, Kenwood gibi ünlü firmaların bir sürü modeli mevcut ve satışta. Pc'ler içinde Usb üzerinden bağlantı ile DAB radyosu mevcut. Fiyatı İngiltere'de 99£. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim