Anlık Bildirim

Dikkat ! : Ati Catalyst 3.8 Sürücüsü Monitör Öldürüyor

Rage3D forumlarındaki kullanıcıların keşfine göre yeni sürücü yazılım hatasından dolayı monitörleri çalışmaz hale getirebiliyor. Şimdiye kadar forumda 183 kişi monitörünün bozulduğunu belirtmiş durumda tahminen rakam bundan çok daha yüksek.

Hatanın ayrıntısı ise şöyle. Yeni sürücü monitör "refersh rate" tazeleme oranlarının bulunduğu "PRIMARY display INF" Birincil ekran INF dosyaları yerine İkincil ekranın tazeleme oranlarına bakarak kendini ayarlıyor. Eğer çoğu kişide olduğu gibi ikincil monitör yok ise kart son tazeleme oranını baz alarak monitörü açmaya çalışıyor ve fazladan hızla çalışmaya çalışan bazı monitörler bu hızı kaldıramayarak mefta oluyorlar.

Diğer bir bahsedilen hata ise çekirdeğin eskisine oranla 8-10 C daha çok ısınması bunu bir çok kişi harici termal sensör ile doğrulamış durumda. Bu fazla sıcaklık çoğu kişinin overclock potansiyelinide etkilemiş gözüküyor. Monitör ve sıcaklık sorunları için bu topicleri [ 1 2 ]takip edebilirsiniz ve kendi deneyimlerinizi haberin yorumlar kısmına not düşebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim