Anlık Bildirim

Başarılı rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition; iPad ve iPad Pro için çıkış yaptı

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ve birçok ödüle layık görülen başarılı rol yapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, iPad ve iPad Pro için çıkış yaptı.

Divinity: Original Sin 2, iPad ve iPad Pro için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, iOS için çıkışını yaptı ancak yalnızca iPad için.

Çıkışından bu yana birçok ödül kazanan ve oyuncular tarafından olumlu eleştiriler alan sıra tabanlı rolyapma oyunu Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, iPad ve iPad Pro için çıkışını yaptı. Oyun, 2018 iPad Pro ve üzeri cihazlarda en yüksek grafik ayarlarında çalışıyor. M1 işlemcili 2021 iPad Pro'da ise bölünen ekranla birlikte yerel co-op desteği sunuyor ve 60FPS'de çalışıyor. Ayrıca PC, Mac ve iPad cihazları arasında cross platform desteği bulunuyor. 

Oyunun App Store'daki fiyatı şu anda 229,99 TL. Oyunun fragmanını, mağaza sayfasını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition Hakkında

Ekibini topla ve fantastik bir maceraya hazırlan! Tanrıların Mertebesini ararken ve dünyayı kurtarırken hayal gücün önündeki tek sınır olacak. Düşmanlarının üzerine yıkım yağdırmak için elementleri birleştir. Karşına çıkan her şeyi ezip geçmek için yeteneklerini kullan. Elf, İnsan, Cüce, Kertenkele ya da Yürüyen Ölü, hangisi olursan ol insanlar senin yolculuğunu bilecek ve bu efsaneye tepki verecek. Ama dikkat et, savaşta, eğlencede ve dostlukta başarılı olabilirsin, ama sadece bir kişi Tanrıların Mertebesine ulaşacak.

Divinity - Original Sin 2 Divinity - Original Sin 2 Divinity - Original Sin 2 Divinity - Original Sin 2 Games $24.99 1,8 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim