Anlık Bildirim

Donanımhaber.com artık KlipFolio ile gerçek zamanlı olarak masaüstünüzde !

Türkiye'nin en sık güncellenen haber sitesi Donanımhaber.com şimdi güncellemelerinden sizi anında haberdar ediyor ! Serence firmasının geliştirmiş olduğu KlipFolio adındaki yazılım Donanımhaber.com'u masaüstünüze taşıyor.

KlipFolio ücretsiz bir bilgi kanalı gösterici. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz KlipFolio yazılımı, sitesinden indirebileceğiniz eklentileriyle dünyanın önde gelen sitelerindeki en son güncellemeleri gerçek zamanlı olarak takip edebilmenizi sağlıyor. Tamamen ücretsiz olan yazılım Windows 98, NT4, ME, 2000 ve XP altında sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir adware ve spyware (casus yazılım) içermiyor. Üstelik ilgi alanınıza ve takip ettiğiniz sitelere göre istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.

Görsel açıdan da oldukça renkli olan ve değişik theme'lere sahip olan yazılım sadece 233 kb büyüklüğünde. Bu yazılımı indirmek ve Donanımhaber.com'u eklemek için hemen aşağıdaki linklere tıklayın !

- KlipFolio
- Donanımhaber.com Klip'i

Not: KlipFolio linkinde bulunan yazılımı indirdikten sonra Donanımhaber.com Klip'i linkini tıklayın. Klip saniyeler içinde inecek ve otomatik olarak kurulacaktır. Böylece güncellemeleri gerçek zamanlı olarak izleyebileceksiniz !

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim