Anlık Bildirim

XFX tek slot tasarımlı Radeon HD 6850 modelini kullanıma sunuyor

Önde gelen ekran kartı üreticilerinden XFX, tek slot tasarımlı Radeon HD 6850 modelini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Nvidia cephesinde Galaxy gibi firmaların tek slot tasarımlı GeForce GTX 460 çözümlerine yanıt olarak hazırlanan ekran kartı, 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan ve 960x paralel işlem birimiyle gelen Barts Pro GPU'sundan güç alıyor.

Tek slot yer işgal eden özel tasarımlı yapısı ile Crossfire kurulumlarını kolaylatıran yeni model, 256-Bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. Saat hızları hakkında henüz çok fazla bilgi olmasa da güç tüketim değeri 127 Watt olarak ifade edilen kartın, 775MHz GPU ve 4000MHz bellek hızlarında yani referans frekanslarda çalıştığı tahmin ediliyor. Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve çift DisplayaPort konnektörlerine sahip olan kart, Eyefinity, UVD 3.0 ve Eyespeed teknolojilerini de destekliyor.

XFX tarafından yakın zamanda satışa sunulması beklenen tek slot tasarımlı Radeon HD 6850 modelinin, referans tasarımlı çözümlere benzer bir fiyattan gelmesi bekleniyor.

XFX tek slot tasarımlı Radeon HD 6850 modelini kullanıma sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim