Anlık Bildirim

En güncel 100 işlemci (50 AMD - 50 Intel) aynı karşılaştırmada

En güncel 100 işlemci (50 AMD - 50 Intel) aynı karşılaştırmada

Endüstriyel kaynaklar, Intel'in Nehalem lansmanıyla birlikte işlemci dünyasının yeniden şekillenmeye başlayacağını iddia ediyor. FSB teknolojisinin geride kalması, üç kanal bellek desteğine geçilmesi ve SSE 4.2 komut seti paketi gibi yeniliklerle gelecek olan yeni işlemci ailesi, ilk etapta bütçesi el veren kullanıcıları hedef alacak.

Zira işlemci güncellemesine ek olarak değişen soket yapısıyla yapılması gereken anakart ve bellek güncellemesinden ötürü son kullanıcıların bir kısmı en azından bir süre "bekleme" durumuna geçecek gibi. Durum böyle olunca hem Intel'in hem de AMD'nin mevcut ürün gamı işlemci güncellemesi yapmak isteyen, fakat bütçesi limitli kullanıcılar için daha da önem kazanacak.

İşte bahsettiğimiz kullanıcıların ihtiyacını karşılayacak yeni bir çalışma yayınlandı ve tam 100 işlemcinin aynı çatı altında performans sıralamasını tabi tutuldu. Matbe.com tarafından hazırlanan çalışmada hem Intel'in hem de AMD'nin en güncel 50 işlemcisi yapılan 21 farklı test ile değerlendirdildi ve karşılaştırmaları yapıldı.

Detaylı test sonuçları için;
http://www.matbe.com/articles/lire/1121/comparatif-de-100-processeurs/page1.php

En güncel 100 işlemcinin performans ortalaması;

En güncel 100 işlemci (50 AMD - 50 Intel) aynı karşılaştırmada Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim