Anlık Bildirim

Fossil Gen 6 akıllı saat duyuruldu

Fossil Gen 6 akıllı saat modelinde 1.28 inçlik AMOLED bir ekran, Snapdragon Wear 4100+ yonga seti, 1GB RAM, GPS, görüşme yapabilme gibi özellikler yer alıyor.

Fossil Gen 6 tanıtıldı

Fossil markasının bir süredir İnternete sızdırılan yeni akıllı saati Fossil Gen 6 nihayet tanıtıldı. Güçlü yonga seti yanında gelişmiş özellikler bataryanın oldukça kısa kullanım süresi sunmasına neden olmuş.

Fossil Gen 6 özellikleri ve fiyatı

Fossil Gen 6 akıllı saat modelinde 1.28 inçlik 416x416 piksel AMOLED ekran yer alıyor. 1 adet tekerlek tuşun yanında iki adet de kontrol tuşu yer alıyor. Ekran her zaman açık iken mikrofon ve hoparlör ile Bluetooth 5.0 üzerinden görüşme de yapılabiliyor. 

4 adet Cortex-A53 çekirdeğinde oluşan 12nm Snapdragon 4100+ yonga setinde yardımcı bir işlemci ekran fonksiyonlarını denetleyerek verimliliğe katkı yapıyor. Sisteme 1GB RAM ve 8GB depolama eşlik ediyor. 

GPS, WiFi, NFC gibi bağlantı özelliklerinin yanında kandaki oksijen, nabız, uyku ve kestirme değerlerini de takip edebiliyor. Bununla birlikte önceki Wear OS işletim sistemi ile geliyor ve Wear OS 3 güncellemesini alacak. Standart kullanımda 24 saat kullanım süresi elde edilebiliyor. Fossil Gen 6 akıllı saat modeli için 299$ istenirken paslanmaz çelik versiyon 319$ seviyesinde. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim