Anlık Bildirim

GeCube, GDDR4 bellekli Radeon HD 4670 modelini kullanıma sunuyor

AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan GeCube, Sapphire'den sonra GDDR4 bellekli Radeon HD 4670 modelini duyuran bir diğer üretici oldu. Firmanın GC-HD4670XTG4-E3 kod adını taşıyan yeni modeli tasarım özellikleriyle olmsa da sahip olduğu GDDR4 bellekleriyle AMD-ATi'nin referans tasarımlı Radeon HD 4670 modelinden ayrılıyor.

GeCube'ün yeni modeline AMD-ATi'nin 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı RV730XT GPU'su güç veriyor.128-bit bellek veri yolu desteğine ve 320x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartında 512MB GDDR4 bellek kullanılıyor.Grafik işlem birimi 750MHz'de, bellekleri ise 2200MHz'de görev yapan kart, Crossfire desteği de sunuyor ve aktif soğutma ile serinletiliyor.

Çift DVI ve HDTV konnektörlerine sahip olan ekran kartı, Unified Video Decoder 2 teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteği sunan GDDR4 bellekli modelin yarattığı gürültü oranının ise 20dbA'nın altında bulunduğu belirtiliyor.

GeCube'ün yakın zamanda satışına başlamayı planladığı GDDR4 bellekli Radeon HD 4670 için henüz herhangi bir fiyat açıklaması yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim